Advocaat of jurist?
Goed advies hoeft niet duur te zijn!

Heeft u juridisch een punt? Doe de JAR CHECK!

DE JAR CHECK

Wat is de JAR CHECK? De JAR CHECK is een consult bij u thuis voor 60 minuten binnen de gemeente Albrandswaard, de gemeente Rotterdam, de plaatsen Schiedam, Spijkenisse of Vlaardingen.

De kosten voor dit consult bedraagt €50,- (exclusief parkeerkosten). Woont u verder dan rekent JAR per extra gereden kilometer €2,-. Duurt het consult langer dan de 60 minuten dan wordt bij u de extra tijd conform de gebruikelijke tarieven in rekening gebracht. 

Waarom een JAR CHECK?
Tijdens het eerste contact wordt er gekeken of JAR iets voor u kan betekenen. Vaak is het zo dat door een fysiek bezoek aan de cliënt of de locatie waar het omgaat verhelderend kan werken. Foto's van een situatie kunnen nog zo mooi zijn, maar het fysiek bekijken kan tijdwinst opleveren. Omdat de jurist zich beter kan inbeelden wat de situatie is. Daarnaast bespreekt de jurist tijdens dit consult uw kansen en de risico's. Meestal laten cliënten stukken zien en geven uitleg over hun zaak. Dat is toch wat fijner dan via de telefoon.

Waarom geen ADVOCAAT?
Een jurist is niet gebonden aan de regels van de orde van advocaten. Dat kan zowel een voordeel als een nadeel zijn. JAR is met name zeer praktisch ingesteld en kan sneller schakelen tussen bepaalde rechtsgebieden. 

Maar als ik uiteindelijk naar de rechter moet?
In sommige gevallen heeft u dan toch een advocaat nodig. JAR beschikt over een breed netwerk en zal u daarin begeleiden.