Stichting CORE

CORE zet zich in voor de basisbehoeften van een ieder

Welkom op de website van STICHTING CORE

 Stichting CORE is een politieke organisatie die zich wil richten op de basisbehoeften van een ieder. Zij wilt lokaal, provinciaal, landelijk en op Europees niveau actief zijn. Dit gaat zij bewerkstelligen door mensen te werven die zich aan willen sluiten bij haar organisatie.


CORE zal zich voor inzetten voor de basisbehoeften van de mens, in de ruimste zin des woords.

Zit u op FACEBOOK? Like ons en help onze boodschap te verspreiden!


Nieuws van CORE


Terug naar overzicht

28-12-2020

Blog: #De Botlek #JoopvanderHor #EdwinSmid #Gebiedscommissie #Hoogvliet deel 2

Afgelopen week hadden we een hele boze columnist in de mailbox. Dit naar aanleiding van onze reactie op zijn respectloze column in De Botlek .

Hij verwees ons naar een artikel wat het Albrandswaards Dagblad had geplaatst over onze reactie. Er volgde een mailwisseling waarin deze man zich gedroeg als een klein kind.

Tot zojuist een van onze facebookbotjes met onderstaand artikel kwam. De Rotterdamse Rekenkamer verwijt ook het stadsbestuur en de gemeenteraad dat er niet wordt geluisterd naar gewone mensen en dat de gemeente te veel gericht is op procedures en regels. Bestuurlijke overmoed viert hoogtij en er wordt van fouten niet geleerd.

Dus daarmee maak je je als college en hoofdbestuur ook niet bepaald geliefd. Het is dan ook volstrekt begrijpelijk dat gebiedscommissies de toon aanpassen.

https://www.facebook.com/STICHTINGCORE/posts/193223292443214
https://albrandswaardsdagblad.nl/.../rekenkamer-gemeente...Terug naar overzicht